recept: Rántott paradicsom, Kifőzde
Rántott paradicsom
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

2-8 lucullus vagy bálnaszív paradicsom,
3 tojás, 1-2 dl tej,
finomliszt, zsemlemorzsa,
só, fűszerek, zsír



A paradicsomot megmossuk és kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk. Alaposan megsózzuk mindkét oldalán, és lisztben, tojásban, prézliben kipanírozzuk.
Forró zsírban mindkét oldalán világosbarnára sütjük.
Rántott hús mellé adhatjuk ´ízdísz´ gyanánt, de önállóan is megállja a helyét.



Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: rántott hús
 panírozás
 rántott gomba
 rántott sajt
 bundu

Forrás: Anyósom nagyon értette a módját.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2001.03.16. Utoljára frissítve: 2009.02.17.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 18:09:29 - 0.72)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez